Tel.: (+40) 0359 - 191 - 422        Fax birou: (+40) 0359 - 191 - 421        Fax contabilitate: (+40) 0259 - 440 - 006        E-mail: office@ronoaqua.ro

Cariere

Politica noastra de Resurse Umane

Incepand cu anul 2011 SC Rono Aqua SRL a dobandit certificare pentru sistemul de responsabilitate sociala SA 8000 emis de catre C.I.S.E.

SC Rono Aqua SRL. este dedicata  implementarii unui sistem de management si responsabilitate sociala, in conformitate cu legislatia aplicabila si standardul SA 8000:2008.

SA 8000:2008 a fost creat cu intentia de a furniza celor interesati un sistem de management bazat pe drepturile internationale ale omului si legislatia nationala în domeniul muncii care sa protejeze si sa creasca importanta întregului personal aflat în domeniul de control si influenta al companiei noastre, incluzând atât personalul propriu, angajat de societate, cat si pe cel al furnizorilor/sub-contractantilor, si lucratori la domiciliu.

 

Cariere la SC Rono Aqua SRL 

Resursele umane reprezinta o resursa strategica al fiecarui organizatii. Succesul companiei este strans legata de motivatia si performanta angajatilor noştri. Profesionalismul, comportamentul si atitudinea responsabila a persoanelor din echipa noastra reprezinta elemente cheie a succesului inregistrat in cei 10 ani de existenta.

In selectarea personalului, cautam oameni puternic motivati, talentati, dinamici, orientati spre dezvoltarea relatii interumane si deasemenea dornici sa se dezvolte din punct de vedere profesional.

Sunt invitati sa ne trimita CV-ul impreuna cu o scrisoare de motivatie si recomandari pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. persoanele motivate si pregatite din punct de vedere profesional, hotarate sa se dezvolte din punct de vedere profesional, intr-un mediu dinamic si placut.

Candidatii sunt tratati in mod egal pe tot parcursul procesului de selectie transparent si deschis.

SC Rono Aqua SRL va garanteaza siguranta si confidentialitatea informatiilor furnizate.